Handelsbetingelser

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og

Pillefragten.dk

V. Vognmand Torben Karlskov

Gammelbyvej 43
7300 Jelling
CVR: 26 75 46 23
Telefon: 24 23 46 93
E-mail: info@pillefragten.dk

Leveringsbetingelser

Pillefragten.dk er vognmand Torben K. Hansen som leverer din vare i hele Jylland og på Fyn - eksklusiv ikke brofaste øer. 

Træpillerne leveres senest 10 arbejdsdage efter ordreafgivelse på fragten forudsat at varerne er betalt hos grossisten og at varerne er på lager. Der kan ikke aftales en bestemt leveringsdag.

Varen anses som leveret, når den er afleveret på din adresse på normal eller aftalt anden måde.

Pallen skal opbevares indendørs snarest muligt efter modtagelse.

Aflæsning af paller sker med en terrængående gaffeltruck. Der kræves 2,45 meters frihøjde, hvis pallen skal placeres inde i carport eller garage. Bredden skal være mindst 2,45 meter.

Adgangsvejen til leveringsstedet skal være fast vej, bredde 2,8 m. og frihøjden 4,0 m og det er et krav at tilkørselsvejene er velegnet til kørsel med lastvogne op til 48 tons totalvægt. 
Lastvognen er en trækker med sættevogn, Længde 17 m, Bredde 3 m så vi kræver meget plads. 

Bemærk at en læsset truck vejer ca. 3 tons. Vi kan ikke gøres ansvarlig for belægninger, som ikke er funderet til dette. Generelt er kørsel indenfor leveringsmatriklen på eget ansvar og vi kan ikke drages til ansvar for skader på fliser, belægninger, grusveje og græsplæne osv.

Trucken er "terrængående" og kan køre på perlesten, faste grusbelægninger - brosten - kort sagt alle steder med fast bund og mindre stigninger kan fint forceres.

Har du en indkørsel, hvor der ikke kan køres med trækker og trailer, bruges trucken fra, hvor der kan parkeres / aflæsses, max 200 meter. (der beregnes et gebyr på 75 kr. Pr. Palle incl moms)
For at fastholde vores høje serviceniveau ønsker vi at du udførligt beskriver hvor du ønsker varen leveret. 

Hvis ikke varen "kan" placeres det ønskede sted, vil chaufføren aflæsse den, hvor han finder det mest hensigtsmæssigt ifht til det ønskede leveringssted.

Såfremt der opstår forsinkelser ifbm fremskafning af varen, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Vognmand Torben K. Hansen kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos tredje part.

Fragt af træpiller

Her får du en god pris på fragt af træpiller med få klik. Vi leverer din vare i hele Jylland og på Fyn - eksklusiv ikke brofaste øer og du kan forvente levering indenfor 10 hverdage, efter modtagelse af booking med notering af faktura nr fra pillemadsen og beskrivelse af placeringssted til pillerne. 

Pillefragten.dk ved Torben K. Hansen er ekspert i fragt af træpiller,  til hele Danmark (dog kun brofaste øer) for en række udvalgte leverandører. Vores prisstruktur er simpel og afhænger af, hvor mange paller du skal have transporteret, samt postnummeret på leveringsadressen.

Vi sætter en ære i, at du modtager dine varer til rette tid, på det rette sted og i den stand de er afsendt i. 

Vi lægger vægt på at du får en god oplevelse ved leveringen af træpillerne. 

Levering af træpillerne sker inden for 10 hverdage efter ordreafgivelse, såfremt varerne er betalt hos grossisten og de nødvendige oplysninger, er oplyst til os ved bestilling. Vi holder løbende kontakt med afsendelsesstedet, og aftaler de nærmere detaljer. Vi kontakter dig minimum dagen før leveringen finder sted, således du får besked i god tid. Ved levering kontakter vor chauffør dig – hvis han skulle være i tvivl om placeringen, hvis kontakt ikke er muligt, så stilles pallerne efter den henvisning ordren fortæller, eller efter chaufførens vurdering.

Bestil fragt af træpiller hos os på Pillefragten.dk

Pillefragten.dk

Pillefragten.dk er vognmand Torben K. Hansens hjemmeside, som er lavet nem og overskuelig til bestilling af fragt af træpiller. 

Vi har fast afhentningssted ved pillemadsen.dk i Tyskland, som vi har et godt samarbejde med, Derfor bruger vi heller ikke andre afhentningssteder som kan fordyre fragten af træpiller. 

Betalings betingelser

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort og Mastercard. 
Pengene trækkes når ordren er lagt. 

Ved betaling med kort:

Når du har gennemført din betaling ser du et skærmbillede med din ordrebekræftelse som du kan printe ud. Du modtager en e-mail med din ordrebekræftelse samt salgs og leveringsbetingelser, umiddelbart efter du har gennemført din bestilling. 
Efterfølgende modtager du via e-mail en faktura dannet ud fra din bestilling med leveringssted og gennemført betaling. Dette sker først når din bestilling er leveret.

Sikkerhed

Hos Pillefragten.dk benytter  vi sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer informationen mellem en internetbrowser (kortindehaveren) og internetserveren (forretningen). 

Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller Visa/Dankort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til PBS. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. Ved betaling med Dankort, overføres data direkte til PBS i krypteret form. Vi modtager ingen data om dit Dankort.